Wanneer moet ik bellen voor een afspraak?

In principe kan je gedurende de hele zwangerschap bellen voor een afspraak op het nummer 0479/447578 of mailen naar info@wonderinzicht.be met enkele voorkeurdata. Vanaf nu kan je ook je eigen afspraak maken via de knop bij Contact!

De mooiste beelden zijn vaak niet afhankelijk van de zwangerschapsduur maar van de ligging van de baby.  Het is wel zo dat elke termijn zijn kenmerken heeft.

  • Vanaf 12 weken zie je een minimensje dat vaak volop aan het bewegen is, zonder dat je het voelt.
  • Vanaf 17 weken ongeveer kan je zien of het een jongen of een meisje is, als de baby zijn/haar benen niet overeen houdt! Indien dit het geval is mag je nog een andere keer terug komen.
  • Vanaf 25 weken begint de baby een onderhuids vetlaagje te krijgen waardoor het gezichtje voller wordt en de beelden ‘echter’. Zo zie je meer de uitstraling van jullie baby en details van het gezicht.
  • Later dan 35 weken is het vaak moeilijker om het gezichtje in beeld te brengen omdat de ruimte beperkt is en het hoofdje begint in te dalen.  Als we ze dan toch in beeld krijgen zijn deze wel heel mooi. Ook handjes en voetjes zijn leuk om te zien.
Vorige pagina

Groenstraat 9/1, 3941 Hechtel-Eksel
Markt 18, 3990 Peer

0477/047355

info@wonderinzicht.be

Ter wereld gebracht door Doublegum